Stalen frame tafel maken

Geplaatst op: 03.03.2021

Vorige Volgende. Als je heel handig bent dan kan je deze natuurlijk ook zelf maken, maar zo handig ben ik niet.

Steek de drie draadeindes door de eerste plank en zet deze op zijn zij. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement. Ik koos ervoor om zelf een eettafel te maken, omdat ik de tafels die ik tegenkwam veel te duur vond.

Diy 8 oktober Deze DIY polaroid fotolijst is perfect om herinneringen in te lijsten. Blog Post. Keuken 13 mei

Hieronder delen we het stappenplan en de benodigdheden met je. Ik heb de stalen poten online besteld. Diy 5 oktober Tip: verzamel n herfstbladeren voor deze toffe DIY. Deze heb ik weer losgehaald en met behulp van zware gewichten opnieuw vastgezet.

Een stalen frame tafel maken geleden liet ik jullie al vol trots zien hoe ik zelf mijn kantoor heb verbouwd en een eetkamerbank en industrile schuifdeur heb gemaakt.

Diy 16 oktober Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
  • Frees sleuven van een halve centimeter breed en één centimeter diep in de zijkanten van de planken, maar stop ongeveer 5 centimeter bij de randen. De lasapparatuur huren kan bij ons ook.
  • Hieronder delen we het stappenplan en de benodigdheden met je! Binnenkijken 13 oktober In dit huis wordt op een subtiele manier gebruik gemaakt van zwarte elementen.

Dit heb je nodig

Voor extra stevigheid onder het tafelblad. Een behoorlijke klus, maar aangezien Pim dit voor het eerst deed — hij wilde graag leren lassen — geloven wij dat dit project zeker wel haalbaar is. Stuur ons een mail of bel ons. Zet het frame in elkaar en boor bij elk verbindingsstuk twee gaten. Uiteraard kan dit ook met steigerplanken, een oude houten vloer, schuurdeur of sloophout. Daardoor wiebelt de tafel minder. Zoals je op bovenstaande foto ziet ligt de achterste planken niet helemaal recht.

  • Werk nu voorzichtig de lasnaden weg met een vijl zodat de buizen strak aansluiten tegen de zijkanten. Een behoorlijke klus, maar aangezien Pim dit voor het eerst deed — hij wilde graag leren lassen — geloven wij dat dit project zeker wel haalbaar is.
  • En welke maat heb je aangehouden voor de poten, dezelfde maat als planken of smaller?

Deborah 27 februari om - Antwoorden. Dit herhaal je tot de laatste plank. Ik wil mijn tafel ook zo gaan maken en dan niet breder dan 70cm maar je hebt zoveel keuze in diktes en breedtes van de planken, stalen frame tafel maken.

Voor het lassen gebruiken we een MIG lasapparaat op volt! Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Keuken 13 mei ?

De smaak te pakken?

Steek de drie draadeindes door de eerste plank en zet deze op zijn zij. Dan wil je deze alternatieven ook gezien hebben. Welke kleur beits heb je gebruikt voor het blad?

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Vind ik leuk: Like Laden Tips 8 oktober. Binnenkijken 13 oktober Boor de onderkant van deze gaten eruit zodat het gat groot genoeg is ongeveer 2 cm voor de houtdraadbouten en de buissleutel.

Ook interessant

Maak de epoxy lijm aan en vul de sleuven op met de lijm en latjes. Lees verder. Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van Lastechniekwinkel M.

Deze keer delen we een onwijs coole DIY van onze vriend Pim. Je zelfgemaakte eikenhouten tafel met stalen frame is nu af. Geef een reactie Reactie annuleren Reactie. Gerelateerde berichten. Slijp de ijzeren kokers op maat. Een tijdje geleden liet ik jullie al vol trots zien hoe ik zelf mijn kantoor heb verbouwd en een eetkamerbank en industrile schuifdeur heb gemaakt. De ijzeren plaatjes hebben een afmeting van mm breed, en mm stalen frame tafel maken.

Dit geeft een hele sterke beschermlaag en een glanzende uitstraling. Welke kleur beits heb je gebruikt voor het blad.

Roomed Navigation

Maak de epoxy lijm aan en vul de sleuven op met de lijm en latjes. De lasapparatuur huren kan bij ons ook. Ik koos ervoor om zelf een eettafel te maken, omdat ik de tafels die ik tegenkwam veel te duur vond.

Teken nu af waar de gaten moeten komen voor de houtdraadbouten en boor deze voor. Vervolgens kun je de verbindingsstukken vast lassen?

Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.


Facebook
Twitter
Comments
Rachèlle 08.03.2021 20:35 Antwoord

Zoals je op bovenstaande foto ziet ligt de achterste planken niet helemaal recht. Alleen de stalen poten was een investering.

Naoufal 07.03.2021 21:29 Antwoord

Het is verstandig om de planken eerst enkele weken plat te laten liggen in huis voor je er iets mee gaat doen. Frees sleuven van een halve centimeter breed en één centimeter diep in de zijkanten van de planken, maar stop ongeveer 5 centimeter bij de randen.

April 13.03.2021 05:29 Antwoord

Diy 16 oktober

Laat een reactie achter

© 2015-2021 640production.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.