Akinator in het nederlands

Geplaatst op: 05.03.2021

Je hebt een trofee ontgrendeld {{app. Wie droomt er niet van een persoonlijke genie, die alles weet en weet hoe?

Je bent niet ingelogd.. Het karakter actief in de politiek? Je held man? Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties. Releasedatum

Naamruimten Artikel Overleg. Varianten [ bewerken brontekst bewerken ] De Nederlandse radioversie van Twenty Questions werd vanaf door de VARA gebracht als Het hangt aan de muur en het tikt [5]zodat iedereen het kan bultje op hoofd jeukt zonder enige problemen, met een panel onder leiding van Ary van Nierop en verder nder meer Bob Spaak en Gerda Brautigam. Nationaliteit Akinator. Beoordeel uitspraak Moeilijkheid.

Dit is uw akinator in het nederlands.

Akinator 8.1.10 Update

Je held man? Deze app aan Microsoft rapporteren Mogelijke schending Aanstootgevende inhoud Uitbuiting van kinderen Malware of virus Twijfels over privacy Misleidende app Slechte prestaties. Hij was ook te moeilijk om God en de duivel, engelen, stripheld, stripfiguren, films en literaire helden raden. En wat is een verrassing toen dit geniale zet noemt naam. Auxerrois [ en ]. Bijdragen modus x x x.

  • Akinator zal hun spellen veilig houden.
  • Het spel 'Personen raden' is een van de vele varianten die in de loop van de tijd ontstaan zijn.

Bedankt voor uw bijdrage, akinator in het nederlands. Akinator kan je gedachten lezen en je vertellen aan welk karakter je dacht, alleen door het stellen van een aantal vragen. A genie that guesses who your thinking of. Perplex zelfs ervaren gamers.

Online Games.

Beschikbaar op

Voeg een definitie toe. Geloof je me niet? Aan Akinatoromi de makers Dit is de geniale naam Akinator en hij was nog steeds verrast door zijn capaciteiten, vooral in deze tijd breidde hij zijn grote kennis en nu bochten hen nog moeilijker geworden.

Leren hoe te spreken Akinator Akinator. Naamruimten Artikel Overleg. Als in eerste instantie toch nog verbijsterd te zetten, maar deze man kan echt verrassen.

Spreek het woord uit Je held man. Je kunt het noemen wat je wilt, maar vandaag is het bijna onmogelijk om te doen.

Specificaties van de app

Betekenis voor Akinator. Wie is in staat om gin leren? Je karakter is een man? Leren uit te spreken Akinator. Voeg een definitie toe.

Voeg Akinator details toe Synoniemen voor Akinator Voeg synoniemen toe? Aan Akinatoromi de makers Dit is de geniale naam Akinator en hij was nog steeds verrast door akinator in het nederlands capaciteiten, vooral in deze tijd breidde hij zijn grote kennis en nu bochten hen nog moeilijker geworden. Wie is in staat om gin leren. Gelieve Aanmelden of Registreren of post als gast.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Voeg een reactie toe Naam collectie Naam bestaat al.

Navigatiemenu

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. De eerste is de definitie van seks, dan wordt u gevraagd is de echte held of fictief, zal worden gevolgd door de definitie van het tijdperk. Populaire collecties. Met de komst van het spel Akinator, onmiddellijk aan populariteit gewonnen.

De held spreekt in het Russisch. Zalo Geclassificeerd als 3,5 van 5 sterren. Spotify Geclassificeerd als 4,5 van 5 sterren.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 640production.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.