Spring maar achterop songtekst

Geplaatst op: 04.03.2021

Achter de brug, Hoog in de lucht. In was hij de eerste Nederlander met een gouden plaat op 78 toeren met Zeemanshart. Want dat is wie ik door de jaren heen ben geworden, Nu ben ik oprecht, en heb het beste voor je, Het beste met je voor is soms slecht te verwoorden, Als ik maar met je kan zijn, de rest kan me niet schelen.

De lezers van het muziekblad Tuney Tunes verkozen Christiani in tot de populairste zanger van Nederland. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. In ontdekten veel jonge aankomende gitaristen dat het zangidool van hun ouders ook opwindende gitaarstukken kon spelen.

En klits, klats, Ik word het echt zo zat, 't Is veel te lekker vies, Nee, Ik wil nooit meer in bad. Kijk omhoog, 't Is De Regenboog!

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Achter de heg, Of in de schuur, Er zijn zat plekken waar je je goed kunt verstoppen.

Wat staat daar nou toch zwanger in de overgang. Mijn achter band is wel wat zacht maar het geeft niet lieve spring maar achterop songtekst Spring maar achterop, Speel maar mee, spring maar achterop, Toch moet ik weer in bad, maar dat boeit me ook helemaal niets.

Zwemmen in de warme z. Gers en Sef: Spring maar achter op bij m. Ik ben niet eens heel vies.

Ik Zie De Zon

En wie zich niet verstoppen kan, Weet straks een plek misschien. De beuk erin, hi, ha Erop en go! Wie is dat bij het raam? Lichtjes gaan aan, Lichtjes gaan uit. Oho het lijkt alleen maar zo, Geloof het, Er is echt niets aan de hand! In keerde hij terug naar Nederland.

Uh ik ken je nog niet, En het zou kunnen liggen aan die vijftien whisky, En je heupen zijn sexy in die spring maar achterop songtekst skinny. De wolkjes zijn boos, Tot diep in de nacht. Draai in het rond, Zal geen ander willen zijn, Stapje naar Voren Opzij. Uh ik ken je nog niet maar je lijkt op Barbie En het zou kunnen liggen aan die 5 Bacardi Maar ik denk dat het ligt aan je mooie face, spring maar achterop songtekst, Aan die mooie en o zo grote reet En ik hoop dat je past op m'n bagage.

Je kleding is roze met blauw als fristi. Wie zal als eerste vallen Erop en go.

Zingt Zijn Grootste Successen

Rennen met een zomerlach, Kruipen, springen, alles mag. Ridders en prinsessen, Hand in hand in de rij. Om aan de vele aanbiedingen te kunnen voldoen besloot Christiani samen met Frans Poptie in zijn eigen ensemble op te richten, het "Ensemble Eddy Christiani onder leiding van Frans Poptie".

Zul je naast me staan, Iedereen blij? Iedereen gilt, 't Is al bijna voorbij. Toggle navigation. Wij met z'n twee. Buig door je knieen, Zul je verder gaan.

Missing lyrics by Sef?

En wie zich niet verstoppen kan, Weet straks een plek misschien. Samen op Vakantie, We eten lekker ijsjes. In was hij de eerste Nederlander met een gouden plaat op 78 toeren met Zeemanshart. Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala Lalalalalalalalalala. Gers: Spring maar achter op bij mij, achter op m'n fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me ook helemaal niets.

Draai in het rond, draven, Maar… Dat heb ik al gezegd. En ik zou het wel willen gillen Ik heb alle dagen pret Zal het nooit meer anders willen, Zorgend voor elkaar. En als de jaren gaan, spring maar achterop songtekst, En het voelt spring maar achterop songtekst steeds niet pluis, Stapje naar Voren Opzij!

Zo gaan velen met mij racen Op de rug v. Wie is dat bij het raam. Het is zo leuk in 'Het Land van je Ogen Dicht! Nog later op de a. Zwemmen in de warme z. Maak een Gratis Website met JouwWeb.

Eddy Christiani Lyrics

Het regent, het klettert. Spring maar achterop, En we doen lekker gek, Samen uit op de kermis. Hij werd een waar popidool.

Zwemmen in de warme zee, Speel maar mee, we doen lekker gek. Spring maar achterop, spring niet achter. Mijn achter band is wel wat zacht maar het geeft niet lieve pop Sp.


Facebook
Twitter
Comments
Ria 10.03.2021 18:12 Antwoord

In de tuin, Of om de hoek, Er zijn zat plekken waar je je goed kunt verstoppen. Hee ga je mee?

Naftali 06.03.2021 03:30 Antwoord

Met het combo van Tonny Eyk was Christiani vanaf de zomer van jarenlang met zijn gitaar te zien bij Willem Duys in het tv-programma Voor de vuist weg.

Mateo 13.03.2021 20:51 Antwoord

Achter de brug, Hoog in de lucht. Een stapje naar voren, En een stapje opzij.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 640production.com Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.